Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIE de WEEKEND în ALBA: Teatru, concert, sport și petreceri. Vezi ce poți face în acest sfârșit de săptămână

Publicat

Piese de teatru, concerte și seri de distracţie. Acestea sunt câteva din oportunitățile de petrecere a timpului liber pe care ni le aduce acest sfârșit de săptămână. Grupul Skepsis va fi prezent vineri pe scena Casei de Cultură a Studenţilor pentru a prezenta publicului piesa „Cerere în Căsătorie”. Orchestra de Cameră a județului Alba va susține duminică primul concert din acest an la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar cel mai mare club din oraș vă așteaptă la două seri cu surprize.

 

Grupul Skepsis va oferi publicului albaiulian, vineri, 31 ianuarie, cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor primul spectacol din seria celor 10 pe care le plănuiesc în „Stagiunea cu Skepsis”. Tinerii au pregătit piesa „Cerere în Căsătorie”, o comedie care poartă semnătura marelui dramaturg rus A.P. Cehov.

 

Iubitorii de baschet vor avea ocazia să își vadă echipa preferată, CSU Alba Iulia, performând vineri, pe propriul teren. Baschetbalistele vor juca în 31 ianuarie de la ora 18.00 cu CS Rapid București. Partida se anunță a fi în favoarea gazdelor care vin după o reușiră importantă cu ICIM Arad și au și avantajul terenului și susținerea fanilor.

 

 

Centrul de Cultură Augustin Bena organizează în acest sfârșit de săptămână două evenimente deosebite. Sâmbătă, la Doștat va avea loc festivalul „Datină Străbună pe Secașe”, ediția a XXII-a. La festivalul „Datină Străbună pe Secașe” sunt invitate să participe căminele culturale din Câlnic, Cergău, Daia Română, Doștat, Loamneș, Miercurea Sibiului, Mihalț, Ohaba, Păuca, Roșia de Secaș, Șpring, precum și Ansamblul folcloric al județului Alba (dirijor Alexandru Pal, soliști: Roxana Reche, Maria Filimon, Floricica Moga, Dorina Narița, Nicolae Tuhuț, Cătălin Hașa).

 

Duminică de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc un concert oferit de Orchestra de Cameră a județului Alba, la care sunt invitati Tadashi Imai, la pian și dirijorul Federico Crisanaz.

 

Club Stage organizează și în acest sfârșit de săptămână două petreceri pentru toți amatorii de distracție. Vineri, albaiulienii sunt așteptați la Retro Party, iar sâmbătă de la ora 23.00 clubul vă așteaptă la o petrecere cu tematică: „The Words Pary”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax