Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIE de WEEKEND în ALBA: Tendinţe de ultimă oră în modă, serbări câmpeneşti şi party-uri pentru absolvenţi

Publicat

Albaiulienii vor avea în acest sfârșit de săptămână mai multe posibilități de distracție. Pentru cei pasionați de modă sau pur și simplu vor să vadă ce este în tendințe, cel mai mare show de profil va ajunge și la Alba Iulia, „Feeric Fashion Days”.

Cei care preferă sărbătorile cîmpenești se vor putea distra la zilele comunei Bistra, iar pentru elevii care au terminat cu examenul de bacalaureat majoritatea localurilor organizează petreceri pe această temă.

 

În perioada 4-6 iulie, Alba Iulia se transformă în „Capitala Modei”. „Feeric Fashion Days” ajunge pentru prima dată și la Alba Iulia, în acest sfârşit de săptămână. Cel mai mare festival de modă din Europa de Est a luat naștere la Sibiu în 2008, iar după şapte ani designeri în vogă şi bloggeri de modă vin în Cetatea Alba Carolina. Omul care poartă semnătura acestui mare eveniment este Dumitru Preda, cunoscut în lumea modei ca Mitichi. Poarta a III-a a Cetății, pietonala dintre Sala Unirii și Muzeul Unirii, dar și Poarta a IV-a a Cetății vor fi transformate în pasarele pentru modelele care vor defila pentru 12 designeri de renume. Printre aceştia se numără şi Iulia Manciulea Tileagă, o tânără din Sebeş care îşi va prezenta o colecţie în cadrul festivalului. Concert Ştefan Stan, expoziţie pe cuburi iluminate, minirecital Marius Mihalache şi Crina Matei, prezentări de modă, workshop de fotografie, acestea sunt câteva dintre surprizele pregătite de organizatori. Accesul este liber pentru cei care doresc să participe la acest eveniment. VEZI PROGRAMUL.

 

Două zile de distracţie, concursuri, activităţi sportive, muzică populară, dar şi discotecă îi aşteaptă pe cei care doresc să sărbătorească alături de locuitorii din Bistra, zilele comunei. Sâmbătă şi duminică, în Munţii Apuseni, sunt pregătite evenimente pentru toate vârstele.

Sărbătoarea va începe cu concursuri sportive şi campionat de fotbal, sâmbătăt dimineaţa, pe terenul din localitate. Apoi, ziua continuă cu concurs de miss şi demonstraţii cu majorete şi de karate, la şcoala din comuna Bistra. Seara, este momentul pentru concerte cu tineri artişti locali şi formaţia Desperado, urmate de discotecă.

 

Pentru al doilea an consecutiv, Cetatea Alba Carolina și orașul Alba Iulia vor fi străbătute de cele mai frumoase biciclete, conduse de fete cochete și băieți cool. Parada Skirt Bike 2014 se va desfășura duminică, 6 iulie, în Alba Iulia, simultan cu Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iași, la Arad a avut loc pe 8 iunie iar la Constanța pe 15 iunie. Skirt Bike Alba Iulia va porni din Piața Cetății, la ora 17.00. Participanții sunt invitați să își împodobească bicicletele în cele mai inedite moduri, iar organizatorii promit o mulțime de surprize.

 

Tot în acest sfârșit de săptămână mai exact vineri la Spațiile Ryma va avea loc un maraton al muzicii, 15 ore de distracție non-stop. Peste zece DJ din Alba Iulia și nu numai vor mixa începând cu ora 19.00 până dimineața la ora 9.00.

Și la Habitat se pregătește o petrecere organizată mai ales pentru cei care au terminat BAC-ul. Invitații speciali vor fi Smokey and KREM, iar petrecerea se numește sugestiv „Ultima zi de BAC”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax