Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Distracţie pe gheaţă la Zlatna. Patinoarul cu nocturnă a fost redeschis pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Publicat

Iubitorii sporturilor pe gheaţă îşi pot lustrui patinele, deoarece patinoarul de lux din Zlatna a fost redeschis vizitatorilor, la începutul lunii decembrie. Cu doar 5 lei, cei interesaţi se pot bucura de zilele frumoase de iarnă, iar în acest preţ intră şi închirierea unei perechi de patine.

Potrivit primarului Silviu Ponoran, preţurile au rămas aceleaşi ca anul trecut, iar patinoarul a fost pus în folosinţă de la 1 decembrie. Cei care nu au ajuns încă în Zlatna trebuie să ştie că patinoarul a fost inaugurat în 2010 şi este amplasat în apropierea Stadionului „Minaur”.

Amenajarea patinoarului care este dotat şi cu nocturnă s-a ridicat la suma de 90.000 de euro şi face parte dintr-un proiect de 1,5 milioane euro, bani din programe multianuale de mediu şi fonduri europene contractate de administraţia din Zlatna. Administratorii pun la dispoziţie, gratis, 100 de perechi de patine pentru vizitatori. De asemenea, este  posibilă şi organizarea unor meciuri de hochei, fiind disponibile crose, porţi, pucuri, iar la Zlatna se intenţionează şi deschiderea unor competiţii ale acestui sport, pe viitor. Patinoarul se întinde pe o suprafaţă de 360 metri pătraţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ela.

    sâmbătă, 07.01.2012 at 10:17

    Nu puteti afla si orele intre care functioneaza patinoarul?Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax