Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DISTRACŢIE pe PÂRTII: Serbările Zăpezii la Vârtop şi Şureanu, Bikini Race la Arena Platoş Păltiniş. PROGRAMUL pe trei weekenduri

Publicat

Miss Bikini 2015 Urmează trei weekend-uri pline pentru iubitorii sporturilor pe zăpadă, în Munţii Apuseni, la Şureanu şi la Păltiniş. Asta dacă vremea „de primăvară”, care şi-a spus cuvântul şi la munte, nu încurcă prea mult pe cei care vor să se mai bucure de schi.

În acest sfârşit de săptămână, la pârtia Vârtop – Piatra grăitoare se organizează Serbările Zăpezii 2016.

La Şureanu, cea de-a cincea ediţie a Serbărilor Zăpezii are loc în perioada 26-28 februarie, iar în primul weekend din luna martie va fi Bikini Race la Arena Platoş din Păltiniş.

19-21 februarie: Concursuri, concerte cu Cabron, Feli şi Smiley şi multă distracţie pe pârtia „Piatra grăitoare” de la Vârtop

(P)   Geci și jachete pe FashionSport.ro. Mii de articole sport , îmbrăcăminte și încălțăminte sport de la 900 de branduri, pentru bărbați, femei și copii. Nike, Salomon, Adidas, Dunlop, Puma, New Ballance, Karrimor, Brithish Knight, Airwalk, Under Armour,  Everlast, Nevica, Slazenger etc. Reduceri mari în fiecare zi

program_serbarile zapezii vartop 2016 La Serbările Zăpezii 2016, la Vârtop, organizatorii au pregătit concursuri de slalom special schi, snowboard, freestyle, dar şi petreceri la baza pârtiei, concerte în aer liber cu Cabron, Feli şi Smiley, spectacol cu lumini – coborâre cu torţe pe pârtie şi focuri de artificii.

Au fost invitaţi 12 snowboarderi și 3 schiori de elită la concursul de freestyle de sâmbătă, iar duminică este rândul amatorilor să se întreacă pe pârtie.

Evenimentul se desfăşoară pe pârtia „Piatra Grăitoare”, care se află lângă pârtia Arieşeni (Alba) şi este organizat de CJ Bihor, Primăria Nucet, Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor şi Asociaţia Pro Turism Vârtop Apuseni.

La baza pârtiei, vor fi standuri cu produse tradiţionale alimentare şi de artizanat.

 

PROGRAM Serbările Zăpezii 2016 Vârtop – Piatra grăitoare

Vineri, 19 februarie 2016

Ora 13.00 Deschidere; înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard

MC şi animaţie la scenă, activităţi distractive, diverse concursuri cu premii

Ora 14.30 Antrenamente Vârtop Freestyle Snowboard & Ski

Ora 16.00 The Store & Drink Shop DJ Session – DJ Chrom: shots, long drinks, vouchere de gratuităţi, party la baza pârtiei

Sâmbătă, 20 februarie

Ora 11.00 înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard

MC şi animaţie la scenă, activităţi distractive, diverse concursuri cu premii

Ora 14.30 Concurs Vârtop Freestyle Snowboard & Ski

Ora 16.00 The Store & Drink Shop DJ Session – DJ Chrom: shots, long drinks, vouchere de gratuităţi, party la baza pârtiei

Ora 18.00 Festivitate de premiere – Vârtop Freestyle Snowboard & Ski

Orele 19.45 – 22.45 Concerte în aer liber: Cabron, Feli şi Smiley

Ora 22.45 Coborâre cu torţe – spectacol de lumini şi flăcări – Serviciul Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor

Ora 23.00 Focuri de artificii

Ora 23.00 The Store & Drink Shop long night party – DJ Chrom

Duminică, 21 februarie 2016

Ora 10.30 Înscrieri pentru concursurile de slalom special & snowboard

MC şi animaţie la scenă, activităţi distractive, diverse concursuri cu premii

Ora 11.30 Concurs slalom snowboard – amatori

Ora 12.30 Concurs schi – slalom special – amatori – diferite categorii de vârstă

Ora 13.00 Festivitate de premiere

Ora 14.00 MC şi animaţie de scenă, încheierea evenimentului.

În weekend-ul 26-28 februarie este programa evenimentul Serbările Zăpezii 2016 la Domeniul Schiabil Şureanu din judeţul Alba. Programul este în definitivare.

Bikini Race, evenimentul sezonului la Arena Platoș Păltiniș

Miss Bikini 2015_2 Pe 6 martie, în apropierea Zilei Femeii, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri sau placă și de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie, la cea de-a patra ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului.

Primele trei ediții ale acestui concurs s-au numit Miss Bikini Arena Platoș Păltiniș, concursul împletind probele sportive cu cele tradiționale în concursurile de miss din întreaga lume. Cea de-a patra ediție a celui mai așteptat eveniment pe pârtiile complexului Arena Platoș Păltiniș devine puțin mai sportivă. Raportul probelor din concurs va înclina de această dată spre cele pe schiuri sau pe placă, mai degrabă decât pe cele desfășurate doar în clăpari. Anul trecut, peste 20 de concurente au trecut prin diferite probe de frumusețe și îndemânare specifice sporturilor de iarnă, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificilă probă a concursului.

Concursul va fi compus din trei probe anul acesta. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor defila pe banda rulantă a școlii de ski, urmând să arunce la coș cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu. Ultima probă este parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Câștigătoarea Bikini Race va pleca acasă cu o invitație la festivalul Electric Castle și un voucher în valoare de 1000 de lei la magazinul Hervis. Locurile 2 și 3 primesc, de asemenea, invitații la Electric Castle și vouchere Hervis în valoare de 500, respectiv 250 de lei.

Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie AICI.

În 6 martie, înscrierile vor avea loc între orele 9.30 și 11.30, concursul fiind programat să înceapă la ora 12.00. Amfitrionul Bikini Race va fi Cosmin Tudoran.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax