Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Distrugerea unor geamuri catalogată de magistrații din Alba Iulia, faptă de cruzime. Ce i-a făcut un bărbat mamei sale

Publicat

Un caz de violență în familie a fost tranșat de judecătorii din Alba Iulia, care au concluzionat că o femeie este în pericol, dacă fiul ei se mai apropie de ea. 

Este vorba despre un bărbat cunoscut ca fiind violent și care a distrus geamurile de la locuința mamei sale, dar și mai multe bunuri din interior.

Femeia a cerut ca instanța de judecată să îi interzică fiului său să se mai apropie de ea timp de un an. Femeia a spus în fața magistraților că este speriată de comportamentul bărbatului și că îi este frică de el.

În data de 10 noiembrie 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o decizie în acest caz, iar motivarea a fost făcută publică.

Bărbatul în data de 8 noiembrie, în jurul orei 22.30, pe fondul consumului de alcool a intrat în locuința mamei sale din Micești și a distrus mai multe bunuri, dar și geamurile de la casă.

Distrugerea geamurilor, un act de cruzime față de mama sa

De asemenea acesta a amenințat-o pe mama sa că îi va da foc la bunuri, iar magistrații au notat că acest lucru ar putea fi pus în practică de către bărbat.

Mai mult de atât, ”distrugerea de către intimat a ferestrelor locuinţei nu reprezintă altceva decât un act de cruzime al acestuia îndreptat împotriva mamei sale, întreprins în scopul de a o expune frigului, fiind cunoscut faptul că reparaţiile tâmplăriei moderne, în multe cazuri prototip, se efectuează în timp mai îndelungat”, au concluzionat magistrații.

Drept urmare, au admis cererea femeii din Alba Iulia și au impus pe numele bărbatului un ordin de protecție. Timp de un an de zile acesta nu mai are voie să se apropie de mama sa, dar nici de locuința în care aceasta domiciliază.

Decizia este definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax