Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Divergenţe la desemnarea candidaţilor USL în judeţul Alba: PNL nu recunoaşte confirmările verbale ale PSD

Publicat

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat vineri în conferinţă de presă că în această după-amiază vor fi stabiliţi candidaţii pe colegiile desemnate ale liberalilor, fără a mai lua în considerare schimbul cu PSD privind colegiul Sebeş – Blaj. Motivul ar fi că nu a fost transmis în scris, de la USL, faptul că modificarea colegiilor a fost luată la cunoştinţă.

„Până duminică inclusiv, avem azi mâine şi poimâine la dispoziţia organismelor  de conducere judeţene să trimitem propunerea de candidaţi care vor intra în delegaţia permanentă naţională. Noi, ultima şedinţă o avem astăzi şi vom desemna pe colegiul care ne este arondat, Sebeş-Blaj. Am cerit colegilor din PSD, dacă vor să facem o discuţie despre vreo modificare, să facă demersurile necesare la USL, ca să li se trimită în scris o decizie că putem să discutăm sau să schimbăm. Neprimind acest lucru, noi suntem  postura să ne desemnăm candidaţi pe colegiile care ne-au fost desemnate şi nu pe altele”, a declarat Atanasiu.

În replică, Ovidiu Jidveian, candidatul PSD pe Colegiul Sebeş-Blaj a spus că are confirmările verbale de confirmare a candidaturii şi că deciziile privind schimbul de colegii se iau la nivel local. „Probabil după ce se vor întâlnii liderii celor două partide la nivel local, PSD şi PNL, lucrurile se vor limpezi. Oricum eu voi candida, indiferent dacă pentru PSD sau pentru alt partid”, a spus Jidveian.

Reamintim că PNL şi PSD au fost în negocieri, săptămâna aceasta, pentru a opera un schimb de colegii pentru Camera Deputaţilor, în urma căruia zona Sebeş – Blaj ar trece la PSD, cu candidat Ovidiu Jidveian, iar cea Aiud – Ocna Mureş ar ajunge la PNL, cu candidat Elena Ignat.

Revenim cu amănunte după şedinţa reprezentanţilor PNL din această după-amiază.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Reacție PNL la ultimatumul lui Jidveian: Colegiul Sebeş-Blaj din listele USL la Camera Deputaţilor revine Partidului Conservator | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax