Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Divorţ incendiar: Un bărbat a dat foc locuinţei socrilor pentru că soţia nu mai vroia să se împace cu el

Publicat

Un soţ supărat a incendiat casa socrilor, în semn de răzbunare pentru că soţia sa dorea să îl părăsească. Bărbatul a aruncat cu substanţă inflamabilă pe locuinţă şi i-a dat foc.

Incidentul a avut loc în comuna Sâncel din judeţul Alba. Bărbatul de 43 de ani s-a prezentat la sediul poliţiei şi a declarat că el a provocat incendiul la locuinţa socrilor săi, în semn de răzbunare, pentru că soţia sa, cu care este în divorţ, a plecat împreună cu părinţii săi la muncă in Italia şi nu doreşte să se mai împace cu el.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei şi pompieri din cadrul ISU Alba – Grupa de Intervenţie Blaj, iar, în urma intervenţiei, s-a reuşit localizarea şi stingerea incendiului.
A fost afectată o uşă din lemn de la intrarea principală în imobil şi un fotoliu, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.500 lei.

Cu ocazia cercetării, la faţa locului a fost găsit un fitil din material textil îmbibat în substanţă inflamabilă, cu o lungime de 5 metri şi două recipiente din plastic, de 2 litri, care conţineau substanţe inflamabile, concluzia pompierilor fiind că incendiul a fost provocat prin folosirea de flacără directă şi substanţă inflamabilă.

Faţă de S.R.R. a fost începută cercetarea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ”distrugere prin incendiere”, fiind luată faţă de el măsura reţinerii pe bază de ordonanţă. Bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Blaj cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax