Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: DJ Sellena şi Alecsa au mixat în Club Allegria. Vezi cum s-au distrat, sâmbătă, albaiulienii

Publicat

Clubul Allegria, unul dintre locurile de distracţie preferate de albaiulieni a fost din nou la capacitate maximă, sâmbătă seara. Cele care au încins atmosfera au fost de această dată două DJ-iţe care au lăsat inhibiţiile la o parte, de dragul muzicii şi au mixat topless pentru cele câteva sute de petrecăreţi.

DJ Sellena şi DJ Alecsa au îmbiat tinerii la distracţie, iar cei mai câştigaţi au fost, bineînţeles, bărbaţii. Clubul a fost pentru al doilea week-end consecutiv arhiplin, iar, în schimbul sumei de 10 lei, preţul biletului de intrare, albaiulienii au avut parte de distracţie, băutură şi reprezentaţii sexi.

Reporterul nostru a fost la faţa locului, dar, din păcate, până la ora 2.00, DJ-iţele nu au renunţat la haine. Vă prezentăm imagini de la petrecerea de sâmbătă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. parti

    luni, 03.10.2011 at 11:01

    asta se promoveaza in orasu asta , muzica de prosta calitatea si femeile dezbracate . ce legatura are showur erotic al tutelor cu muzica si mixatu ? mergem in club sa vedem sani ? sau sa ascultam muzica ? scopu final este consumul de bauturi si un profit bun pentru club .

  2. Stefan

    luni, 10.10.2011 at 10:09

    Femei dezbracate, muzica proasta hai treaca mearga, dar n aveai loc sa arunci nici o agrafa(cateva sute de oameni intr-un local mic), plin de fum(aerisire pa, ca de obicei) ce mai distractie pe cinste :)).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax