Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accidente pe DN1, la ieşire din Aiud spre Cluj, în zona Miraslău. Din cauza carosabilului umed, o Dacie a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat

Publicat

Traficul rutier pe DN1, în zona Miraslău a fost blocat pe un sens de mers, pentru mai multe zeci de minute, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 16.00.

Două persoane, soţ şi soţie, cu vârste în jur de 50 de ani, au fost transportate de urgenţă la Spitalul Aiud, după ce a fost necesară de intervenţia echipajului de descarcerare, pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate. Cele două persoane rănite erau conştiente în momentul în care au fost urcate în ambulanţă.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei, într-o curbă, pe fondul carosabilului alunecos şi umed, şoferul Daciei înmatriculate în Alba pierzând controlul autoturismului. A ajuns pe contrasens unde a lovit un Volkswagen Golf şi, din cauza impactului a fost proiectat în afara şoselei şi s-a răsturnat.

La aproximativ o oră după primul accident, la 150 de metri distanţă, la ieşirea din Aiud spre Cluj, alte două autoturisme au intrat în coliziune. Este vorba despre un Peugeot înmatriculat în Bihor şi un Ford Ka. Nu au fost înregistrate victime, evenimentul rutier fiind unul fără urmări grave.

Traficul rutier pe DN1, duminică după-amiaza a fost foarte aglomerat, ploaia şi carosabilul umed fiind condiţii ce au îngreunat şi mai mult circulaţia.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul transmis de ISU Alba privind primul accident rutier: „Detaşamentul de Pompieri Aiud a intervenit în data de 09.10.2011, ora 16.20 şi la un accident de circulaţie produs pe DN 1, km 414, pe raza localităţii Miraslău, între două autovehicule. În urma impactului, două persoane, o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 61 de ani, au rămas încarcerate între elementele de caroserie şi scaunele autovehiculului. Pentru scoaterea lor, au intervenit echipajul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD aproximativ 20 de minute. S-au acordat primele îngrijiri medicale şi mai apoi au fost transportate la Spitalul Municipal Aiud de o ambulanţă a Staţiei Ocna Mureş şi o ambulanţă SMURD. Pompierii militari au mai intervenit şi pentru spălarea carosabilului de carburanţii şi lubrifianţii scurşi în urma accidentului.”

Reprezentanţii IPJ au precizat următoarele: „La data de 09.10.2011, ora 16.18, pe DN 1, km 414+984 metri, în afara localităţii Miraslău, O.I.,  de 61 de ani, din Teiuş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Unirea – Aiud, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la stânga şi pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sensul opus de mers de M.D., de 52 de ani, din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui O.I. şi rănirea gravă a unei femei în vârstă de 54 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, ambii rămânând internaţi în spitalul din Aiud. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax