Connect with us
Publicitate

ABRUD

DN 74 va fi asfaltat în acest an. Vor fi lucrări pe 56 de kilometri de drum în zona Munților Apuseni

Publicat

De la începutul primăverii vor începe lucrările de asfaltare a Drumului Național 74, în județul Alba. Se va așterne covor nou de asfalt pe 57 de kilometri, lucrările urmând să fie finalizate cel mai târziu în septembrie.

”Avem confirmarea Ministerul Transporturilor, de la ministrul Lucian Bode, pentru că deja a fost închisă partea de buget, DRDP Cluj are în buget banii necesari pentru turnarea de asfalt pe 56 de kilometri DN74. Se discută inclusiv preluarea centurii de la Zlatna”, a declarat, vineri, deputatul Florin Roman.

Potrivit sursei citate, lucrările se vor desfășura de la începutul primăverii cu termen de finalizare luna august, cel târziu 1 septembrie.

”Erau prevăzuți bani pe diferite tronsoane de drum. În urma discuțiilor cu cei de la minister, CNAIR și DRDP, am ajuns la concluzia să ”atacăm frontal” DN 74, urmând ca anul viitor să intervenim pe DN75”

Este vorba despre covor asfaltic, nu plombări sau peticiri ale carosabilului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax