Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DNA a deschis dosar penal in REM pentru posibilă fraudă cu fonduri europene, în cazul dezvăluirilor despre Dan Barna

Publicat

Procurorii DNA ar fi deschis dosar penal in rem, în cazul dezvăluirilor Rise Project despre Dan Barna. Anchetatorii vizează o posibilă fraudare a fondurilor europene, potrivit G4Media.ro.

Surse apropiate anchetei au explicat că dosarul clasat de DNA structura teritorială Alba ar fi cuprins doar o mică parte din cele dezvăluite de Rise Project. La rândul său, Dan Barna anunțase, după ce Departamentul de Luptă Anti- Fraudă al Guvernului (DLAF) a anunțat că face verificări, că a transmis la DNA documentele pentru a fi verificate motivând că nu are încredere într-o instituție subordonată premierului Viorica Dăncilă.

Președintele USR a afirmat, la o întâlnire cu zirariștii, că nu a primit o înștiințare oficială de la DNA privind o astfel de anchetă. ”Nu am primit nimic de la DNA. E foarte bine dacă au început verificarea, chiar eu am solicitat DNA verificarea faptelor”, a declarat Barna.

Reamintim că Rise Project a publicat o investigație legată de afacerile candidatului USR – PLUS, Dan Barna. O parte dintre acestea duc la Consiliul Județean Alba. Este vorba despre proiecte europene pe bani foarte mulți, în care Dan Barna a devenit un obișnuit al instituției. 

Citește și DEZVĂLUIRI Afacerile candidatului USR-PLUS la Consiliul Județean Alba. Investigație marca Rise Project: ”Adevărul despre Barna”https://bit.ly/33QUmFW

„Două dintre ele („SES-am deschide-te” și „Biblioteca bunelor practici”) au intrat în cercetări preliminare. Primul, implementat în tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusă de sora lui Barna și o tipografie căpușată sistematic. În al doilea, eșuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct. Al treilea, „Punți Comunitare”, se află deja sub investigația DLAF.

Citește și Proiectele Consiliului Județean Alba realizate împreună cu Dan Barna, anchetate de către Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă https://bit.ly/31uROM9

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eric

    marți, 22.10.2019 at 06:38

    Hai acu cu refrenul — FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax