Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DNA Alba Iulia cercetează ”vaccinarea la chiuvetă” cu Johnson & Johnson: 14.000 de fișe ridicate de la două centre din Hunedoara

Publicat

Procurorii DNA Alba Iulia cercetează dosarele persoanelor care s-au vaccinat anti-COVID-19, la două centre de vaccinare, din județul Hunedoara. 

Ar fi vorba despre vaccinări fictive, sau cum au fost numite ”vaccinări la chiuvetă”, cu serul Johnson & Johnson.

Directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, a declarat pentru alba24.ro, că în cursul lunii martie, de la instituție au fost trimise către procurorii DNA Alba Iulia, aproape 14.000 de dosare a persoanelor vaccinate, la două centre din Hunedoara.

Mai exact este vorba despre Drive-Thru Deva, de unde au fost trimise către procurorii din Alba Iulia, 11.000 de dosare și despre centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Orăștie, de unde au fost trimise fișele a peste 2600 de persoane vaccinate.

Ancheta în sine nu este una nouă, acesta fiind demarată în cursul anului 2021. Atunci, reprezentații DSP Hunedoara au avut mai multe suspiciuni referitoare la vaccinarea din cele două centre și au făcut o sesizare la poliție și parchet.

În cele din urmă, ancheta a fost preluată de procurorii DNA Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax