Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DNA Alba: PERCHEZIŢII la Consiliul Judeţean Hunedoara, într-un dosar de trafic de influenţă şi abuz în serviciu

Publicat

mascati Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează 18 percheziţii domiciliare în judeţul Huunedoara, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2011-2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție. Percheziţiile se desfăşoară şi la Consiliul Judeţean Hunedoara şi la locuinţa preşedintelui CJ, Mircea Ioan Moloţ.

Potrivita DNA, ” ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în județul Hunedoara, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii vor ridica doar documente în urma percheziţiilor.

În acest dosar este vizat şi preşedintele CJ Hunedoara, existând în cazul lui suspiciuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, au mai spus sursele citate.

Mircea Ioan Moloţ este preşedintele PNL Hunedoara şi preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara din 2004.

surse: DNA, mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax