Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doamna Veronica din Alba Iulia a împlinit vârsta României Mari, în anul Centenarului. Primarul Mircea Hava a premiat-o

Publicat

bunica

Doamna Veronica Muntean este născută în luna noiembrie 1918 și a împlinit anul acesta vârsta de 100 ani. Un centenar cât o poveste de viață. S-a născut, spune ea, de Sfinții Mihail și Gavril, dar primarul de atunci era bolnav așa că i-a trecut data nașterii în 20 noiembrie 1918.

vm

Doamna Veronica a fost contemporană cu toată istoria recentă a României. S-a născut odată cu România Mare, a trecut printr-un război mondial, încoronarea regilor României, crize economice, o mare foamete, instaurarea comunismului, cutremurul cel mare, inundații devastatoare, revoluția și apoi perioada post decembrie 1989.

Doamna Veronica s-a căsătorit în anul 1941, a avut un copil, iar soţul ei a decedat pe front în anul 1942, în Rusia. În anul 1953 s-a recăsătorit. Are o nepoată, Camelia, 2 strănepoți, Claudiu și Robert și un stra-stra-nepot pe nume Dominic.

YouTube video

Marți după-masă, doamna Veronica a fost sărbătorită. Primarul Mircea Hava a venit la eveniment, și alături de familia acesteia și de alți invitați, i-a oferit din partea Primăriei Alba Iulia o miniatură a noului monument al Unirii, prima de acest fel oferită până acum, dar și 1.000 de lei din partea Consiliului Local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax