Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doamne cu care Alba se mândrește: Alexandra și Alexa Similie, SanCasa Sebeș – mama și fiica în aceeași companie de succes (P)

Publicat

Normalitate, curaj, echilibru, adevăr, multă muncă, maturizare şi împlinire, responsabilitate faţă de familie, faţă de comunitate…

Am cunoscut modele autentice de femei de afaceri de succes, cu poveşti menite să inspire şi să ne convingă că se poate!

După mulți ani de muncă în Spania, familia Similie decidea să se întoarcă în România și să construiască: la propriu și la figurat.

S-au axat pe ceea ce soțul, Dan Similie cunoștea foarte bine: construcții civile, ansambluri rezidențiale.

Și-au câștigat repede un renume și încrederea celor care își puneau economiile de o viață într-o investiție imobiliară numită CASĂ!

Azi, în Sebeș și în tot judeţul Alba sunt cunoscuți și apreciați.

Compania lor, SANCASA dezvoltă prin proiectul Atmosphere Residence, un ansamblu rezidențial de peste 400 de apartamente, care beneficiază de standarde internaționale  de calitate, siguranță și confort.

Încă un aspect care face din acest business unul de excepție este implicarea directă a celor două doamne, mamă şi fiică, în dezvoltarea și promovarea afacerii.

Iată că, după finalizarea studiilor, Alexa Similie s-a întors la Sebeș pentru a se alătura businessului familiei fiind un exemplu de determinare și responsabilitate.

Proiectul “Doamne cu care Alba se mândrește”, inițiat de Organizația Femeilor Liberale Alba, prin președinta organizației județene, Alina Hărăguș, susține și promovează antreprenoriatul feminin performant din județul Alba.

“O componentă importantă a strategiei asumate de echipa doamnelor liberale din judeţul nostru, este acea a sprjinirii structurilor economice private înfiinţate şi administrate cu succes de către doamne.

Prin întâlnirile Biroului Politic Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale, valorizam activitatea acelor doamne care au un rol deosebit de important în economia județului.

Este vital pentru economia judeţului Alba ca prin misiunea noastră să păstrăm o notă proactivă în ceea ce priveşte antreprenoriatul feminin şi să punem în valoare doamnele care se preocupă în activitatea pe care o desfăşoară de crearea de noi locuri de muncă şi de păstrarea forţei de muncă de calitate în judeţ.

Prin urmare, iniţiativa noastră de a desfăşura şedinţele BPJ la sediul operatorilor economici care fac performanţă a fost şi de această dată un succes.”

Şedinţa Biroului Politic Judeţean al OFL Alba a fost condusă de Alina Hărăguş, preşedinte al OFL Alba şi a avut loc în format extins (cu invitați), la sediul companiei SanCasa din Sebeș.

Au dat curs invitaţiei de a participa la eveniment dl. Ion Dumitrel, preşedinte al PNL Alba, dl. Dorin Nistor, primar şi domnul Dorin Albu viceprimar al Muncipiului Sebeş.

Credit foto: Bălău Cristian Photography.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax