Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Doamne cu care ALBA se mândreşte. Laura Moga, frumoasa călătorie de la cadru didactic dedicat la antreprenor de succes

Publicat

Succesul vine, deseori, la pachet cu perseverenţa, cu nenumărate sacrificii şi cu asumarea unor decizii care nu sunt întotdeauna pe placul tuturor.

România, cea pe care o ştim azi şi cea pe care am primit-o moştenire cu aleasă recunoştinţă, s-a mândrit întotdeauna cu femei care au făcut cinste neamului nostru.

De la femei simple din popor, mame şi păstrătoare de tradiţiişi obiceiuri româneşti, la femei chirurg sau neurochirurg, cercetătoare, inventatoare, eroine, pictoriţe sau dascăli, femei dedicate întru-totul profesiei făcute din nobilă pasiune, de la femei bibliotecar  la preotese dedicate vieţii şi binelui comunităţii, la doamne care au slujit cultura şi au croit soarta multor generaţii, la femei inginer sau femei antreprenor, puternice, asumate şi cu iniţiativă, care, împreuna cu angajaţii lor, construiesc afaceri de succes în domenii care până ieri erau conduse doar de bărbaţi…

Vom căuta să vă oferim modele inspiraţionale, doamne de valoare, cu iniţiativă, unice în felul lor, într-o societate cu valori adesea uitate sau incerte.

Azi, în faţa dumneavoastră, o doamnă dedicată, un cumul de perseverenţă şi inspiraţie, o doamnă apreciată de comunitate şi extrem de prezentă în proiecte de responsabilitate socială, un cadru didactic implicat în formarea unor generaţii, devenit, în urma unei conjuncturi favorabile, antreprenor şi responsabil pentru cei 180 de oameni valoroşi pe care îi conduce.

Laura Moga, de la cadru didactic, la antreprenor de succes

Laura Moga a predat limba germană copiilor de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeş. Originară din Sebeş, este licenţiată şi în Drept, iar din anul 2000 a înfiinţat alături de soţul său, Ioan Moga, o companie care prestează transporturi internaţionale de mărfuri.

Printr-o conjunctură fericită, a devenit, în primăvara lui 2006, administrator al companiei Pema Electrotehnic România şi director general. A fost printre primii antreprenori care au investit încredere în facilitățile Parcului Industrial Ciugud.

A construit o echipă pe care o numeşte cu fiecare ocazie “familie” şi care furnizează cablaje, sisteme de cablaje şi echipamente electrice pentru utilaje şi tehnică de ultimă generaţie pentru diverse sectoare (medical, feroviar, automotive, minerit, industrie solară ș.a.m.d).

Vorbeşte frumos şi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze despre ceea ce i-a oferit viaţa, despre credinţăşi despre seriozitate, despre echipă doar la superlativ şi despre copiii ei cu care se mândreşteşi care încet, încet, i se alătură în business.

Un portofoliu generos de clienţi şi parteneri îi încununează munca.

O doamnă optimistă şi energică, o doamnă cu care Alba se mândreşte!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax