Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doar doi candidați din Alba au fost declarați admiși la proba teoretică a examenului de primire în profesia de avocat

Publicat

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a făcut publice rezultatele la proba teoretică și cu caracter aplicativ a examenului de admitere în profesia de avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice. Pe listele candidaților admiși în acest an nu se regăsesc decât două persoane din Alba care au reușit să obțină nota minimă 7.00, necesară pentru a promova.

Este vorba despre Mihaela Claudia Mărginean (7.83)  și Loredana Stănilă (7.84) care au participat la examenul de admitere ca avocați stagiari în Baroul Alba. Candidații declarați respinși vor putea solicita reevaluarea până marți, la ora 12.00.

Reamintim că, la examenele din acest an, s-au înscris inițial 35 de candidați din Alba dintre care doar 7 au ajuns să susțină proba scrisă din 17-19 octombrie. La examenul de primire în profesia de avocat definitiv, nu au promovat Alina Cioica (5.80), Delia Gligor (6.31) și Elena Onaca (3.08), iar la cel pentru avocaţi stagiari nu au obţinut punctaj de promovare Victor Agoștan (6,86), Ana Maria Marc (6.52).

Pentru Baroul Alba, examene s-au desfășurat la centrul teritorial I.N.P.P.A din Cluj-Napoca.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax