Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

În două zile, 3.000 de contribuabili sunt aşteptaţi să depună declaraţia unică

Publicat

Aproximativ 3.000 de contribuabili ar trebui să depună declaraţia unică la sediile administraţiilor financiare din judeţul Alba, până la termenul limită de 25 februarie, adică peste două zile.

În judeţul Alba, 58,4% dintre contribuabilii au depus declaraţia unică până miercuri, restul de 2.994 fiind aşteptaţi la ghişee în următoarele două zile. Conform evidenţelor fiscale, numărul total de contribuabili ce au obligaţia depunerii Declaraţiei 112 (angajatori şi asimilaţi acestora) este de 7.187.

Reamintim că, dat fiind numărul mare de contribuabili cu obligaţii declarative care nu au efectuat încă operaţiunile de depunere, conducerea DGFP Alba a decis ca, în zilele de 24 şi 25 februarie a.c., la toate unităţile ANAF de primire a declaraţiilor să se lucreze în două schimburi, în intervalul orar 08.00-20.00, urmând ca, dacă situaţia o cere, programul să fie prelungit şi după orele 20.00, astfel încât să fie înregistrate declaraţiile de la toate persoanele aflate  la ghişee.

Pentru facilitarea procedurii de depunere a Declaraţiei unice, DGFP Alba a organizat 32 de ghişee pentru primirea acesteia. Pentru sediile secundare ale operatorilor economici, Declaraţia unică va fi depusă de societatea-mamă.

Beneficiul major al declaraţiei unice este un singur formular în loc de cinci şi un singur ghişeu, în loc de patru. Prin internet, au depus formularul menţionat 234 de contribuabili.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax