Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doar unul din zece angajatori și-ar păstra toți salariații, dacă i-ar selecta după eficiența la locul de muncă

Publicat

angajat lucru munca

Doar unul din zece angajatori și-ar păstra toți angajații, dacă ar face o selecție în funcție de eficiența muncii. Însă aceștia aleg să dacă unele compromisuri, având în vedere că se găsesc greu oameni bine pregătiți, potrivit unui studiu recent.

Doi din zece angajatori, adică 21%, ar păstra cel mult jumătate dintre angajați, dacă ar trebui să facă o selecție riguroasă.

Unul din patru, adică 25%, ar păstra între 50% și 75% dintre angajați, scrie digi24.ro.

Iar patru din zece patroni, aproximativ 42%, spun că trei sferturi dintre angajații lor actuali sunt eficienți și au rezultate satisfăcătoare.

Cei mai mulți angajatori, 64,5%, consideră că cea mai redusă productivitate la job o au angajații din generația 1996-2012.

Generației Z i se reproșează lipsa de loialitate, este generația care s-a născut cu tehnologia și atunci i se reproșează o lipsă de comunicare și de implicare. Este o generație mai puțin dispusă la compromisuri mai ales atunci când vine vorba de timpul lor personal. Ei aleg să-și schimbe jobul atunci când nu mai sunt mulțumiți, dar este o generație smart.

În topul angajaților care îi nemulțumesc pe patroni urmează cei din generația 1965-1980.

Cei mai apreciați sunt, așadar, cei din generația 1981-1995, așa-numita generație Millennials. Doar 16% dintre angajatori cred că productivitatea acestora este sub așteptări. Se pare că cei din generația Y sunt mai rezistenți la stres, sunt mai loiali, au crescut cu tehnologia și au inclusiv aceste abilități tehnice.

sursă: digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax