Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doctorul Radu Zamfir, supraviețuitor al accidentului din Apuseni, consilier onorific al ministrului de Interne

Publicat

accident apuseni

Radu Zamfir, medicul care a supraviețuit accidentului din Apuseni, a devenit consilier onorific al ministrului de Interne Marcel Vela. Informația a fost confirmată chiar de către medic. 

Medicul Zamfir și-a cumpărat și o casă în județul Alba, într-un sat care aparține de cea mai puțin populată comună din România, Ceru Băcăinți. 

„Vă pot confirma acest lucru și vreau să vă spun că de fiecare dată când expertiza mea este utilă într-un loc, eu o pun la dispoziția sistemului de sănătate și a țării noastre”, a declarat doctorul Radu Zamfir pentru Digi24.

În primăvară, Radu Zamfir fusese numit șef al Agenției Naționale de Transplant. Chirurgul va continua să ocupe această funcție și și-a propus să crească numărul de donatori pe timpul mandatului. Alba24

Radu Zamfir a făcut parte din echipa medicală care s-a prăbuşit cu avionul, în urmă cu cinci ani, în Munţii Apuseni. 

Radu Zamfir este doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică şi chirurgie oncologică şi deţine o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan. El a fost formator în cadrul unor proiecte europene dedicate transplantului de organe.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax