Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

DOCUMENT: Guvernul aprobă ajutoare pentru locuitorii din Apuseni, afectați de inundațiile din vară. Localitățile vizate

Publicat

Guvernul discută miercuri aprobarea unor ajutoare de urgență pentru localitățile din Apuseni afectate de inundații, în urmă cu două luni și jumătate. 

Guvernul alocă 616.000 de lei, care vor fi utilizați pentru ajutorarea populației din Câmpeni, Roșia Montană, Ocoliș și Sohodol.

Oamenii vor primi construcții modulare ușoare, saltele, paturi, lenjerie de pat, apă și alimente sub formă de conserve.

Hotărârea împreună cu toate cantitățile de produse care se vor distribui pe fiecare localitate, poate fi consultată AICI.

”Se aprobă scoaterea din rezervele de stat şi acordarea imediată ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, a unor cantităţi de produse, prevăzute în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în valoare de 616.512,08 lei, exclusiv transportul, necesare desfăşurării măsurilor de intervenţie operativă pentru protecţia populaţiei afectate de urmările distructive ale inundaţiilor de pe raza unităților administrativ-teritoriale oraș Câmpeni, comuna Roșia Montană, comuna Ocoliș și comuna Sohodol, judeţul Alba” se arată în proiectul de hotărâre aflat miercuri pe masa Guvernului.

Vezi și: VIDEO: Case și străzi inundate în comuna Roșia Montană după ploile de vineri dimineață

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax