Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DOCUMENT Ordonanța Militară 3: România în CARANTINĂ GENERALĂ. Prevederi speciale pentru persoanele de peste 65 de ani

Publicat

Ordonanța Militară cu numărul trei, emisă de autoritățile române în contextul pandemiei de coronavirus, introduce România în stare de carantină generală. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat care sunt prevederile ei. 

Carantină generalizată se va aplica întregii populații, indiferent de vârstă sau categorie socială. Persoanele de peste 65 de ani vor putea să iasă din casă în intervalul orar 11:00-13:00, contrar afirmațiilor de marți ale președintelui Iohannis care a anunțat, marți la prânz, că aceștia nu își vor mai putea părăsi deloc locuințele.

Ludovic Orban a fost cel care a rectificat primul declarațiile președintelui, la câteva ore după ce șeful statului anunțase câteva dintre măsurile care urmau să fie transmise de ministrul de Interne.

Vela a mai anunțat că toate zborurile înspre și dinspre Franța și Germania au fost suspendate pentru următoarele 14 zile, iar secretarul de stat Raed Arafat a făcut un apel la toți donatorii de sânge, pe care i-a rugat să continuie să meargă la centrele de transfuzii pentru că este nevoie acută de ajutorul lor.

Vă prezentăm mai jos Ordonanța Militară 3:

 

ordonanta militara om2 om3 ordonanta militara om

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax