Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Documentarul religios „Unde ești, Adame?”, difuzat la Alba Iulia. Prezintă viața călugărilor de la Muntele Athos

Publicat

Un film religios, documentar, va fi difuzat la Alba Iulia, la Casa de Cultura a Studenților. Este vorba despre filmul „Unde ești, Adame?”.

Documentarul „Unde ești, Adame?” va fi difuzat pentru prima dată la Alba Iulia, miercuri, 15 noiembrie 2023.

Proiecția filmului va avea loc la Casa de Cultură a Studenților  începând cu ora 20:00. Evenimentul este organizat, la inițiativa tinerilor teologi, de Facultatea de Teologie Ortodoxă, ASCOR – filiala Alba Iulia și Casa de Cultură a Studenților.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, participanții având ocazia să îl întâlnească pe producătorul filmului.

Potrivit organizatorilor, filmul „Unde ești, Adame?” surprinde viața în Mănăstirea athonită Dochiariu în vremea stăreției Arhim. Grigorie, fiind o producție a arhid. Alexandru Plisk, în regia lui Alexandru Zaporoschenko.

Realizatorii au așteptat timp de șase ani binecuvântarea părintelui stareț Grigorie pentru a face filmul, apoi au filmat timp de patru ani, în zece expediții făcute în Sfântul Munte.

Potrivit mărturiei regizorulu nu este doar un film de promovare a vieții monahale athonite, ci are scopul de a prezenta traiul zilnic al monahilor, care își sfințesc viața în acele locuri, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax