Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Documentaţia de urbanism pentru amenajarea parcului fotovoltaic în zona Herja, aprobată în CL Aiud

Publicat

Consilierii locali din Aiud au aprobat documentaţia de urbanism pentru amenajarea parcului fotovoltaic în zona Herja, la solicitarea firmei „Renerg Solar Project” SRL Cluj-Napoca.

Documentaţia prevede construirea unui parc fotovoltaic pe o suprafaţă de 181.742 mp, în extravilanul municipiului, partea de vest, trasarea drumurilor interioare în relaţie cu căile de acces, condiţiile de realizare ale echipamentelor tehnologice în funcţie de restricţiile LEA 20kV, Situl „Natura 2000” existente pe lot.

Terenul este compus din două parcele, cu destinaţia de teren agricol-arabil, ce va fi transformată în zonă pentru activităţi cuprinzând întreprinderi productive, industriale, agro-industriale, agricole şi activităţi terşiare producţie (amenajare parc fotovoltaic).

Se propune amenajarea unor drumuri de incintă ce deservesc cabinele invertoare, cu prospectul minim de 3,5 m şi trei locuri de parcare.

Terenul este preluat în concesiune de firma din Cluj, pe o perioadă de 49 de ani, pentru 0,096 euro/mp/an, respectiv 17.448,192 euro/an. Lucrările de amenajare trebuie să înceapă în maximum un an de la data procesului verbal de primire a terenului (31.01.2013).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax