Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi absolvenți ai Colegiului Militar din Alba Iulia, șefi de promoție la Academia Militară din Sibiu

Publicat

Ruxandra și Andrei sunt doi foști elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia care în 2023 au absolvit Academia Militară din Sibiu ca șefi de promoție. 

Potrivit reprezentanților colegiului este vorba despre doi dintre absolvenții Promoției 2020 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au absolvit în acest an ca șefi de promoție, specializările pe care le-au urmat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Sublocotenent Ruxandra Dobre a fost declarată șef de promoție la specialitatea militară Finanțe-contabilitate, iar sublocotenent Andrei Nasta a absolvit primul specialitatea militară Auto.

Ruxandra și Andrei au fost timp de patru ani colegi de clasă în colegiul militar, iar mai apoi colegi de an la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

”La final de iulie, cei doi tineri absolvenți ai colegiului nostru și-au așezat pe umeri primul grad de ofițer, cel de sublocotenent, și sunt pregătiți de provocările carierei militare.

Este momentul pentru ei să aplice în viață și în carieră tot ce au învăţat şi realizat până acum”, au transmis reprezentanții colegiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax