Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi adulți și un copil de 5 luni au rămas cu mașina în zăpadă pe un drum impracticabil din Șureanu. A intervenit Salvamont Alba

Publicat

Doi adulți și un copil de 5 luni au rămas cu mașina în zăpadă pe un drum impracticabil din Munții Șureanu. Au fost salvați de salvamontiști. 

Alarma a fost dată în jurul orei 23:00. Trei salvamontiști de la punctul de lucru de la baza pârtiei de schi au plecat în căutare pe snowmobile și i-au găsit la scurt timp. Mașina a fost temporar abandonată la fața locului.

”În urma ninsorilor abundente din zona montană, echipajul Salvamont Alba de la punctul de lucru Șureanu a fost alertat în jurul orei 23.00 și a intervenit pentru a salva două persoane adulte și un copil de 5 luni.

Aceștia au rămas blocați cu autoturismul în zăpadă, după ce au ales un drum impracticabil pe timp de iarnă.

3 salvatori montani s-au deplasat cu 2 snowmobile, au reușit să ajungă la familie și să îi aducă în siguranță la pensiunea unde erau cazați.

Acțiunea de salvare s-a încheiat cu succes la ora 1:00 AM. Autoturismul de teren a rămas blocat în drumul înzăpezit și urmează a fi remorcat în zilele următoare.

Acest incident ne reamintește cât de important este să fim conștienți de riscurile pe care le implică deplasările în zone montane pe timp de iarnă și să ne informăm corespunzător înainte de a ne aventura pe drumuri care pot deveni impracticabile” au transmis reprezentanții Salvamont Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax