Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi angajați de la Serviciul Permise și Înmatriculări din Alba, confirmați cu COVID. Ce activități au fost suspendate

Publicat

Doi angajați ai Serviciului Permise și Înmatriculări au fost confirmați pozitiv pentru COVID-19, astfel că sediul instituției va fi dezinfectat.

Se suspendă temporar activitățile de preschimbare permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație și examinare proba practică.

Vezi și Explozie de cazuri noi de COVID-19 în ALBA, anunțată de DSP în 15 august. LISTA localităților din care provin pacienții

”Având în vedere faptul că la data de 14 august, doi angajati din cadrul SPCRPCIV Alba au fost confirmați pozitiv cu COVID 19, în scopul prevenirii răspândirii virusului și protejării cetățenilor beneficiari ai serviciilor noastre, precum și pentru efectuarea dezinfecției și decontaminarii spațiilor destinate publicului și angajaților, activitățile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație vor fi suspendate în perioada 17-19 august, iar activitatea de examinare proba practică va fi suspendată în perioada 17-21 august”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax