Connect with us
Publicitate

ABRUD

DOI ani de închisoare cu SUSPENDARE pentru bărbatul din Abrud care și-a ucis soția conducând beat și fără permis

Publicat

Bărbatul din Abrud care a provocat un accident în urma căruia soția sa, cu care avea trei copii, a decedat, și-a primit pedeapsa. Nariţa Flavius Dorel a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Cîmpeni.

Bărbatul a fost judecat pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În data de 23 mai 2018, Judecătoria Cîmpeni l-a condamnat pe bărbat la 2 ani de închisoare cu suspendare, deoarece bărbatul a recunoscut faptele a beneficiat de procedură simplificată.

Decizia pe scurt a Judecătoriei Cîmpeni:

”Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare la care se adaugă 1/3 din celelalte două pedepse stabilite, respectiv 6 luni, pedeapsa rezultantă fiind de 2 ani închisoare. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Primăria oraşului Abrud, judeţul Alba, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Reamintim că în 4 august, Nariţa s-a răsturnat la volanul unui autoturism pe care îl conducea în stare de ebrietate şi fără a avea permis de conducere. Maşina a rupt un gard şi s-a dat peste cap, într-o grădină. Soția sa, Petronela Nariţa (30 de ani) a fost grav rănită. Medicii de la Spitalul din Cîmpeni au cerut elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital mai mare însă între timp aceasta a decedat. Bărbatul a scăpat cu răni ușoare.

Cei doi aveau împreună patru copii, două fetițe și doi băieți. Accidentul s-a petrecut pe DN74A, lângă Abrud.

Citește și: Tragedie la Abrud! O femeie de 30 de ani, mamă a patru copii, a murit după ce mașina condusă de soțul ei beat și fără permis, s-a răsturnat

Flavius Nariţa din Abrud, autorul accidentului în urma căruia soţia sa a murit, ajunge în faţa instanţei

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax