Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi arcași din județul Alba, pe podium la prima etapă din ”Trofeul Carpaților”

Publicat

Doi arcași din județul Alba au luat locurile I și III la prima etapă a campionatului național de tir cu arcul ”Trofeul Carpaților”. După două zile de concurs și totalizarea punctelor, arcașii nostri, Horea Nistea din Aiud și Incze Arpad din Alba Iulia au urcat pe podium la categoria Bowhunter Unlimited. Horea Nistea a reușit să se claseze pe locul al III-lea, iar Incze Arpad, lector la catedra de informatică a Universității ”1 Decembrie 1918”, dar și instructor internațional de tir cu arcul, a reușit sa urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând medalia de aur.

Prima etapă a campionatului național de tir cu arcul „Trofeul Carpaților” a fost organizată de clubul sportiv Vektor Sibiu împreună cu Federația Română de Arc Tadițional și Field (FRATF) și a avut loc în sala de sport a comunei Săliște, județul Sibiu. La concurs au participat peste 70 de arcași din toate colțurile țării în mai multe divizii. Cea mai disputată divizie, cu cei mai multi concurenți înscriși a fost categoria Bowhuter Unlimited, adică arc cu scripeți echipat „Hunting”. Arcașii din Alba se pregatesc acum pentru etapa a II-a, care va avea loc în Vadul Crișului din Covasna, la jumătatea lunii decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax