Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi, administratori ai unei firme din Alba Iulia, au fraudat 28 de societăţi comerciale din ţară. Prejudiciul depăşeşte 850.000 lei

Publicat

Doi bărbaţi, administratori ai unei societăţi comerciale din Alba Iulia au fost reţinuţi de poliţişti, marţi, 7 martie 2012, pentru fraudă. Aceştia au înşelat 28 de societăţi comerciale din ţară, de la care au achiziţionat diverse mărfuri, pentru care au emis instrumente de plată fără acoperirea necesară. Cei doi sunt prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, joi, 8 martie, pentru arest preventiv.

Miercuri, 7 martie 2012, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-au reţinut pentru 24 de ore pe C.C.C., de 31 de ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt şi pe C.B.M., de 29 de ani, din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi într-un dosar penal instrumentat de poliţiştii de investigare a fraudelor, fiind învinuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune. În perioada august-octombrie 2011, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale cu regim en gros din Alba Iulia, cei doi au indus în eroare un număr de 28 de societăţi comerciale, din mai multe judeţe ale ţării, de la care a achiziţionat diverse mărfuri, pentru plata cărora au emis instrumente de platã, ştiind că pentru valorificarea acestora nu exista provizia sau acoperirea necesarã.

Prejudiciul cauzat prin faptele lor a fost calculat la 879.255 lei.

În cursul zilei de joi, 08 martie 2012, cei doi învinuiţi sunt prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax