Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi, amendaţi de poliţiştii locali din Alba Iulia, pentru că au aruncat molozul, după renovarea unui apartament, în containerul unui bloc din Cetate

Publicat

Doi bărbaţi au fost amendaţi de poliţiştii locali din Alba Iulia, după ce au fost surprinşi în timp ce aruncau, într-un tomberon din apropierea unui bloc din Cetate, reziduuri din construcţii, după modernizarea unui apartament. Oamenii legii anunţă că astfel de deşeuri se pot colecta doar în containere speciale închiriate de la firma de salubritate.

Poliţiştii locali albaiulieni au în vedere, pe lângă menţinerea ordinii şi liniştii publice, şi sancţionarea acelor persoane fizice sau juridice care depozitează necorespunzător  reziduurile menajere, industriale sau furajere.

O patrulă a poliţiei locale i-a surprins, în 4 octombrie, pe L.C. (36 de ani) din Alba Iulia şi S.I. (43 de ani) din comuna Susani, judeţul Vâlcea, în timp ce aruncau reziduuri de modernizare a apartamentului, la tomberonul situat lângă Bl. MV5 din oraş.

Persoanele în cauză au fost interceptate, legitimate şi sancţionate contravenţional cu amendă, conform prevederilor privind stabilirea sancţiunilor pentru faptele care constituie contravenţii în domeniul bunei gospodăriri a municipiului Alba Iulia. Amenzile în acest caz sunt: pentru persoanele fizice de la 100 – 300 lei; pentru persoanele juridice de la 300 – 800 lei.

Poliţiştii locali transmit că persoanele care în urma activităţilor specifice de modernizare sau reabilitare vor să depoziteze alte reziduuri decât cele menajere trebuie să sune la dispeceratul societăţii de salubrizare (“Polaris M Holding – telefon 0372/030606, între orele 8.00-16.00) şi să închirieze un container special pentru deşeuri selective.

Poliţiştii locali albaiulieni au întocmit în perioada 4 -10 octombrie un număr de 46 sancţiuni contravenţionale. Astfel, 70 % din contravenienţi au primit avertisment scris, iar 30 % amenzi în valoare de 1.760 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    sâmbătă, 12.10.2013 at 12:33

    Nu-mi vine sa cred ca politistii locali au surprins asa ceva ! Cred ca va ramane evenimentul anului in Alba Iulia. Au cu ce se lauda. Sa le dea o prima ca motiv au.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax