Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați au fost REȚINUȚI de polițiștii din Alba Iulia după ce au furat bani dintr-o sală de jocuri. Cum au procedat

Publicat

Doi bărbați, bănuiți de furtul unui sume de bani din incinta unei săli de jocuri de noroc din Alba Iulia, au fost reținuți. În timp ce unul din ei i-ar fi distras atenția angajatei sălii de jocuri, celălalt ar fi sustras banii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 mai 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 29 și 42 de ani, ambii din județul Timiș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției în noaptea de 21/22 mai 2023, de către reprezentanții unei săli de jocuri de noroc din municipiul Alba Iulia.

Se pare că, în timp ce unul dintre bărbați ar fi solicitat sprijinul angajatei sălii de jocuri, celălalt ar fi sustras, dintr-un sertar, suma de 900 de lei, ulterior părăsind împreună localul.

În dimineața zilei de 22 mai, cei doi au fost observați, pe o stradă din Alba Iulia, de către un polițist de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, aflat în timpul liber. Acesta a solicitat sprijinul colegilor săi, iar bărbații au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

În cursul zilei de marți, 23 mai, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax