Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați au furat o sobă și un horn dintr-o cabană din comuna Horea. Ce s-au gândit să facă cu ele

Publicat

hoti

Doi bărbați din Bihor ar fi furat dintr-o cabană din zona Ursoaia, comuna Horea, o sobă, hornul și 4 leduri de iluminat. Cei doi bărbați au instalat bunurile furate într-o tabără improvizată, nu departe de cabana din care le-ar fi sustras.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 mai 2019, polițiștii Postului de Poliție Horea au fost sesizați de către proprietarul unei cabane din zona Ursoaia, comuna Horea, cu privire la faptul că i-au fost furate soba, hornul și 4 leduri de iluminat, bunuri a căror valoare a fost estimată de reclamant la 1.200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice doi bărbați, de 41 și 22 de ani, ambii din comuna Budureasa, județul Bihor, ca persoane bănuite de comiterea furtului.

Cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în cabană și au sustras bunurile pe care le-au transportat la o tabără improvizată, amplasată nu departe de cabană. Polițiștii au găsit soba instalată într-una din încăperile taberei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax