Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi bărbaţi condamnaţi la pedepse cu închisoarea pentru furt, din Roşia Montană şi Avram Iancu au fost prinşi de poliţişti

Publicat

Doi bărbaţi care aveau de executat pedepse cu închisoarea, în urma unor sentinţe definitive pentru furt calificat au fost identificaţi de poliţişti la Roşia Montană şi Avram Iancu şi depuşi la Penitenciarul Aiud.

Marţi, 24 iulie, la ora 12.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni l-au identificat, pe raza comunei Roșia Montană, pe P.D. (25 de ani), din aceeași localitate, care avea de executat o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui în data de 3 iulie, de către Judecătoria  Cîmpeni. P.D. a fost depus la Penitenciarul Aiud.

Tot marţi, la ora 11.30, poliţiştii  din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni l-au identificat, pe raza comunei Avram Iancu, pe M.G. (38 de ani), din aceeași localitate, care avea de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii  de furt calificat, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui din data de 29 mai, de către Judecătoria  Cîmpeni. M.G. a fost depus la Penitenciarul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax