Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați, cu dosar penal după ce au furat țigări și băuturi alcoolice din Abrud. Unul a fost arestat, iar celălalt a fost prins la Dej

Publicat

furt magazinDoi bărbați din judeţele Bihor și Bistrița Năsăud sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au sustras, din două magazine din Abrud, țigări și băuturi alcoolice în valoare totală de 22.200 lei. Unul a fost arestat preventiv, în urma unor percheziţii la domiciliul său, iar celălalt a fost prins la Dej şi va fi prezentat magistraţilor.

Polițiștii din Abrud i-au identificat pe doi bărbați de 42 și 30 de ani, din Aușeu, județul Bihor respectiv Uriu, județul Bistrița Năsăud, care sunt bănuiți de comiterea a două furturi din societăți comerciale din Abrud.

În sarcina lui V.F. și T.A., ambii cunoscuți cu antecedente penale, s-a reținut faptul că în noaptea de 1/2 februarie, au pătruns prin efracție în două societăți comerciale din Abrud și au sustras țigări și băuturi alcoolice în valoare totală de 22.200 lei.

Pentru obținerea de probe în cauză, vineri, polițiștii din Abrud au efectuat o percheziție la domiciliul lui V.F, ocazie cu care au identificat mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

Față de V.F. a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni și ulterior judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

T.A. a fost reţinut, duminică, 1 martie, pe raza municipiului Dej, judeţul Cluj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax