Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi, cu dosare penale pentru conducere fără permis, după ce au fost prinşi de poliţiştii din Alba. Unul dintre ei a condus sub influenţa alcoolului

Publicat

pol

politia rutiera Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistaţi de poliţişti, în timp ce conduceau autovehicule fără a avea permis de conducere. Unul dintre ei este cercetat şi pentru refuzul de a se supune testării pentru alcool.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Politie Rurală Ocna Mureş au oprit pentru control, în satul Ciugudul de Jos, comuna Unirea, o autoutilitară condusă de P.N.C., de 23 ani, din judeţul Giurgiu.

Întrucât conducătorul auto a declarat că nu deţine asupra sa documentele de identitate, poliţiştii l-au verificat în evidenţe şi au constatat că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de P.N.C., se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Joi, la ora 18.55, agenţi de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Mogoş au oprit pentru control DJ 107 I un autoturism condus de B.E., de 47 de ani, din comuna Mogoş, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Deoarece bărbatul emana aburi de alcool, i s-a solicitat deplasarea la Spitalul orăşenesc Abrud, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax