Connect with us
Publicitate

AIUD

Doi bărbați din Aiud, reținuți după ce ar fi snopit în bătaie un tânăr de 18 ani. Scandal nocturn în fața unui supermarket

Publicat

politie noaptea

Doi bărbați din Aiud au fost reținuți de polițiști după ce l-au agresat pe un tânăr în fața unui supermarket din municipiu.

Bărbații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice. Vor fi prezentați în fața magistraților.

La data de 23 iunie 2021, poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 27 și 33 de ani, din Aiud, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 iunie, în timp ce se aflau în fața unui supermarket din Aiud, ar fi agresat un tânăr, de 18 ani, din Aiud, aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele.

Potrivit certificatului medico-legal prezentat, tânărul are leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 23 iunie 2021, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax