Connect with us
Publicitate

AIUD

Doi bărbați din Aiudul de Sus și comuna Cergău, cu dosare penale pentru violență în familie, după ce și-au agresat soțiile

Publicat

Doi bărbați din Aiudul de Sus și comuna Cergău s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie după ce și-au agresat soțiile.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Aiud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat și amenințat soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

La data de 9 aprilie 2020, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către o femeie de 57 de ani, din localitatea Aiudul de Sus, cu privire la faptul că a fost lovită și amenințată de soțul său.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

De asemenea, la data de 9 aprilie 2019, în jurul orei 11.30, polițiștii din Cergău au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani, din comuna Cergău, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax