Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Alba au ajuns după gratii, pentru infracțiuni rutiere. Cât vor sta la închisoare

Publicat

inchisoare

Doi bărbați din Alba au ajuns după gratii, fiind condamnați la pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni rutiere. Unul dintre el a condus sub influența alcoolului, iar celălalt, fără permis.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri l-au identificat și reținut pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Fărău, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de un an și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot joi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au identificat și reținut pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Spring, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de un trei ani și șase luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sa sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Cei doi au fost transportați în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepselor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax