Connect with us
Publicitate

BLAJ

Doi bărbați din Alba au ajuns la închisoare, după ce au condus băuți. Cât vor sta după gratii

Publicat

Penitenciarul Aiud

Doi bărbați, unul din Mihalț și celălalt din Zlatna, au ajuns după gratii, pentru infracțiuni rutiere. Ambii au fost surprinși la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 2 noiembrie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut un tânăr de 28 de ani, din localitatea Mihalț, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Blaj.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 9 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot miercuri, în urma activităților informativ-operative, polițiștii din Zlatna au identificat și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Zlatna, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, în stare de recidivă.

Cei doi au fost transportați la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax