Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba care au furat dintr-un Profi ciocolată și băutură, trimiși după patru ani în judecată. Cum au procedat

Publicat

La aproape patru ani de la o serie de furturi dintr-un magazin Profi din Sebeș, doi bărbați au fost trimiși în judecată. Este vorba despre o serie de furturi minore, din magazin, în care cei doi au ieșit cu mai multe produse pe care nu le-au plătit. 

În mare parte aceștia au furat ciocolată, sticle mici de băutură sau șampon.

Deși primul furt datat în anchetă este în 18 februarie 2019, o trimitere în judecată a avut loc abia în 7 decembrie 2023.

În motivarea instanței sunt evidențiate câteva date la care cei doi au furat produse din magazinul Profi. Este vorba despre magazinul situat în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș.

Spre exemplu o serie de furturi au avut loc în lunile februarie și martie 2019. Atunci unul dintre cei doi a intrat în zile diferite și a furat sticle mici de băutură, fie whiskey, fie vodka.

Acesta le băga în haine și trecea de casele de marcat fără a plăti produsele.

La fel a procedat și cel de al doilea bărbat care a furat ciocolată și băuturi alcoolice. Parte din produse au fost recuperate, deoarece paznicii magazinului i-au observat pe cei doi când au sustras bunurile.

După aproape patru ani, bărbații, ambii care locuiesc în cartierul în care se află situat magzinul, au fost trimiși în judecată.

Mai exact în data de 7 decembrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax