Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba, care s-au înarmat cu o furcă și un topor și au amenințat o persoană cu moartea, ajung în fața instanței

Publicat

Doi bărbați din Alba vor ajunge în fața instanței după ce au amenințat cu moartea o persoană. 

Cazul care în data de 12 septembrie 2023 a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară s-a petrecut în urmă cu aproximativ doi ani, în 2021. 

Cei doi vor fi judecați după ce au pus mâna pe două obiecte contondente și i-au adresat amenințări cu moartea unei persoane.

Dosarul a ajuns în atenția procurorilor din Sebeș, care mai apoi l-au trimis pe bărbat în judecată.

Recent magistrații Judecătoriei Sebeș au admis începerea judecății celor doi.

De asemenea motivarea instanței a devenit publică.

Potrivit judecătorilor, ”inculpatul K.Georg în data 29.10.2021, în jurul orei 18:00, având asupra lui un topor, alături de inculpatul K.M.Georg, care avea asupra lui o furcă, a adresat ameninţări cu moartea şi a urmărit persoana vătămată G.Gheorghe, cu intenţia de a o lovi, creându-i o stare de temere.

– inculpatul K.M.Georg, în data 29.10.2021, în jurul orei 18:00, având asupra lui o furcă, alături de suspectul K.Georg, care avea asupra lui un topor şi adresa ameninţări cu moartea persoanei vătămate, a urmărit-o pe aceasta din urmă cu intenţia de a o lovi, creându-i o stare de temere”, se arată în motivarea instanței din Sebeș.

În timpul audierilor, au existat trei martori care au dat declarații și de asemenea au fost oferit detalii atât cei doi inculpați, dar și victima lor.

Dosarul se va judeca pe rolul Judecătoriei Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax