Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Alba, căutați de poliție, identificați și depuși la Penitenciarul Aiud. Cât vor sta după gratii

Publicat

aiud penitenciar

Un tânăr din Alba Iulia și un bărbat din Blaj au fost identificați și reținuți de polițiști, în weekendul ce a trecut, pe numele lor fiind emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2020, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, l-au identificau și reținut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un tânăr de 24 de ani din Blaj, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2020, polițiștii din Sebeș l-au identificat și reținut pe un bărbat de 30 de ani, din Sebeș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat, de Judecătoria Sebeș, la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 4 luni închisoare, pentru furt calificat.

Cei doi au fost depuși în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepselor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax