Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Alba, cercetați pentru violență în familie, după ce și-au bătut prietenele. Una dintre ele a ajuns la spital

Publicat

agresiune

Doi bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie, iar pe numele lor au fost emise ordine de protecție provizorie, după ce și-au lovit iubitele. Una dintre femeile agresate a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Luni dimineața, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, din Șibot, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de concubinul ei. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că, femeia ar fi fost lovită cu palma de concubinul ei, un bărbat de 52 de ani, din Șibot, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate. Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.  

Tot luni, în jurul orei 22.15, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 40 de ani, din localitatea Coșlariu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de concubinul ei. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, femeia ar fi fost lovită în zona spatelui de către concubinul ei, un bărbat de 42 de ani, în timp ce se aflau la domiciliu. Femeia a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax