Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Alba, condamnaţi la 8 şi 3 ani de închisoare, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Publicat

inchisoare

Poliţiştii din judeţul Alba au identificat în cursul zilei de vineri, 29 iunie, doi bărbaţi, ambii cu mandate de privare de libertare, de 8 ani, respectiv 3 ani de închisoare. Unul dintre cei doi este din Valea Lungă şi a fost condamnat pentru tentativă la omor deosebit de grav, iar al doilea, din Alba Iulia şi-a primit pedeapsa pentru constituirea unii grup infracţional, introducerea fără drept a unor date informatice într-un sistem şi înşelăciune.

Vineri, 29 iunie 2012, la ora 20.30, în timp ce patrulau pe raza satului Lunca – comuna Valea Lungă, din judeţul Alba, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Jidvei au oprit pentru legitimare pe R.N., de 30 de ani, cu domiciliul în comuna Valea Lungă, judeţul Alba. După ce au consultat baza de date ale poliţiei, aceştia au constatat că bărbatul poseda un mandat de executare a pedepse privative de libertate de 8 ani închisoare pentru tentativa la omor deosebit de grav. Condamnatul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în vederea clarificării situaţiei juridice şi va fi depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud, pentru executarea pedepsei.

Tot vineri, în prima parte a zilei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentului Urmăriri l-au identificat pe B.R., de 29 ani, din Alba Iulia, condamnat de Tribunalul Alba la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat, introducerea fără drept de date informatice într-un sistem informatic în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax