Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba condamnați pentru amenințare: ”Te omorâm și plânge vicele după tine!”. De la ce a pornit scandalul

duba politie

Publicat

Doi bărbați din satul Feisa, județul Alba au fost condamnați recent pentru violare de domiciliu și amenințare. Deși fapta s-a petrecut la sfârșitul anului 2021, o condamnare a venit în mai 2024. 

Problemele au pornit de la o neînțelegere între persoana vătămată și cei doi bărbați în cauză.

Persoana vătămată i-ar fi acuzat pe aceștia de un furt mai vechi. Cei doi au negat că ar fi avut vreo legătură cu acuzațiile bărbatului, în primă fază.

Apoi seara, după ce au consumat alcool s-au decis să meargă la bărbat și să îi ceară socoteală pentru ceea ce a spus.

Momentul este reținut de magistrați, în motivarea instanței.

Ce au făcut cei doi

Potrivit motivării instanței,  ”la data de 30.12.2021, în jurul orei 20.00, pe timp de noapte, fără permisiunea persoanei vătămate cei doi au pătruns în curtea imobilului acestuia, din satul Feisa, pe poarta închisă dar neasigurată,

De asemenea s-a reținut faptul că, la data de 30.12.2021, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla în curtea imobilului persoanei vătămate  i-a adresat acestuia amenințări, strigând „Te omorâm și te plătim, bă!”, ,,Te omorâm și plânge vicele după tine!””, se arată în motivarea instanței.

Mențiunea unui viceprimar în afirmațiile celor doi are legătura cu relația de prietenie a victimei cu viceprimarul de atunci, din comuna Jidvei.

”Te omorâm și te plătim, bă!”, ,,Te omorâm și plânge vicele după tine!”, făcând referire la viceprimarul comunei Jidvei, despre care cei doi cunoșteau că are o relație de prietenie cu persoana vătămată”, au notat magistrații.

Ce pedeapsă au primit

Pentru faptele lor de amenințare și violare de domiciliu, cei doi au fost condamnați la câte șapte luni de închisoare cu amânare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax