Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Alba, cu dosare penale. Au condus, fără permis, scutere ce nu erau înmatriculate sau înregistrate

Publicat

moped Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Jidvei şi un bărbat de 37 de ani din comuna Valea Lungă s-au ales, marţi cu dosare penale, după ce au condus mopeduri neînmatriculate şi fără a avea permis.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 9 mai, în jurul oreo 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Jidvei, în timp ce conducea un moped, pe raza localităţii Bălcaciu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

Seara, la ora 21.30, o patrulă intercomunală din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza comunei Valea Lungă, l-a depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax