Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Alba, cu dosare penale după ce au pus în pericol siguranţa circulaţiei rutiere

Publicat

alcool la volan

Doi bărbaţi din Alba sunt cercetaţi penal după ce au fost opriţi în trafic iar Poliţia a descoperit că se aflau sub influenţa alcoolului, la volan. Unul dintre ei conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Potrivit IPJ Alba, joi, 20 decembrie, în jurul orei 18.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe DJ 107, pe raza comunei Roșia de Secaș, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Ohaba, în timp conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot joi, în jurul orei 7.45, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Lucian Blaga din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax