Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba, cu dosare penale după ce și-au amenințat sau bătut partenerele. Ce s-a întâmplat

Publicat

Doi bărbați din Alba sunt cercetați penal după ce au provocat scandaluri în familie. Unul și-a amenințat soția cu moartea, iar celălalt și-ar fi bătut partenera, chiar în noaptea de Revelion.

Potrivit IPJ Alba, luni, 9 ianuarie, în jurul orei 13.30, polițiștii Postului de Poliție Unirea au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din comuna Unirea, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, în timp ce se afla la domiciliul comun, ar fi provocat un scandal și ar fi amenințat-o, pe femeie, cu moartea.

Față de bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

Scandal în noaptea de Revelion

Tot luni, în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați de către o femeie de 29 de ani, din comuna Galda de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 31 decembrie 2022/ 1 ianuarie 2023, pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, și-ar fi agresat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat, a fost întocmit ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax