Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Alba dați în urmărire pentru tâlhărie şi furt, reținuți de polițiști. Au fost transportaţi la Centrul de arest preventiv al IPJ

Publicat

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Politie Judeţean Alba au reuşit, miercuri, identificarea şi reţinerea a unui urmărit național pentru tâlhărie și a unei persoane cu mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuă.

Polițiștii l-au identificat pe R.M.B., de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia, care era urmărit la nivel naţional, pe numele căruia Judecătoria Alba Iulia a emis în luna ianuarie 2013 un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea unei infracţiunii de tâlhărie.

R.M.B. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Tot în cursul zilei de miercuri, poliţiştii Compartimentului Urmăriţi, l-au depistat pe raza municipiului Alba Iulia, pe T.G.F., de 25 de ani, din comuna Bucerdea Grînoasă, pe numele căruia Judecătoria Alba Iulia a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat în formă continuă.

Și acesta fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax